Home » Municipals » No tinc res a amagar

No tinc res a amagar

Demà és el dia de reflexió i et demano que llegeixis aquesta entrada amb un xic d’atenció i reflexionis al respecte.

Vaig ser alcaldessa de Salt durant quatre anys (2007-2011) i ara porto quatre anys més a l’oposició, durant tots aquests anys he sentit molts comentaris malintencionats, moltes bajanades, en definitiva, molts rumors amb un sol objectiu: fer mal. El problema és que es pensen que només fan mal a la meva persona però també ho fan al poble de Salt en general i el que és més greu a la meva família en particular.

Existeix una dita que diu: “si repeteixis una mentida una mentida mil vegades aquesta al final es converteix en una veritat” doncs això ….

Aquí teniu una petita mostra:

  1. La major part dels immigrants han vingut a Salt quan governaven els socialistes. FALS, l’any 1999 quan Xavier Coromines (PSC) va deixar l’alcaldia de Salt hi havia un 6% d’immigració. L’any 2007 quan vaig arribar a l’alcaldia de Salt el percentatge d’immigració era del 39’20% (dades IDESCAT). Entre el 1999-2007, va governar a Salt Jaume Torramadé de CiU.
  2. Només es preocupa pels immigrants, FALS, em preocupo per a tots el ciutadans per igual.
  3. Que amb l’ARU volíem fer fora als ciutadans del centre amb l’únic objectiu d’especular. FALS. El que volíem era fer una actuació que dignifiqués un barri que corre un gran risc de degradació. Actualment amb els pisos buits en mans de bancs a cada escala correm el risc que s’especuli amb ells i acabin en mans de fons “buitres”.
  4. Durant el meu mandat vaig endeutar l’Ajuntament. FALS. L’any 2007 en vaig trobar un endeutament del 157% i al marxar, l’any 2011 el vaig deixar al 100%. Vam aconseguir baixar 57 punts l’endeutament.
  5. Em vaig doblar el sou a l’entrar a l’Ajuntament. FALS. No em vaig doblar el sou, simplement em dedicava única i exclusivament a l’Ajuntament en regim de dedicació exclusiva. La meva retribució era de 3.435 euros íntegres mensuals a raó de catorze pagues a l’any. Aquí s’hi ha de practicar la corresponent retenció per IRPF. Si mirem el sou d’altres Consistoris de la mateixa magnitud que el de Salt, estàvem a la banda baixa.
  6. Estic casada amb un immigrant. FALS. Estic feliçment casada amb en Moisès, un xicot fill de Lleida i som pares de tres fills, L’Aran, en Narcís i en Miquel. De tota manera, no entenc quin és el problema, si fos veritat.
  7. La Iolanda porta els seus fills a l’escola privada a Girona. FALS. La meva filla gran estudia a l’escola pública Les Deveses de Salt (antic institut Vallvera). Els meus fills petits van a l’escola bressol pública El Lledoner. Sóc una convençuda i militant de l’escola pública, i considero que és la millor educació que poden rebre els meus fills, i n’estem molt satisfets.
  8. No viu a Salt. FALS. No només visc, sinó que treballo a Salt, com a advocada vaig decidir conjuntament amb altres professionals muntar una cooperativa de serveis al Sector Centre de Salt i sóc veïna del barri de la Maçana.
  9. Durant el meu mandat tot eren problemes. FALS. Durant el meu mandat hi havia problemes de la mateixa manera que hi són ara, la circumstància principal és que mentre llavors alguns irresponsables es dedicaven a difondre les problemàtiques amb obscurs objectius, jo per responsabilitat i perquè m’estimo el meu poble, no ho faré mai.

És una petita mostra dels molts rumors que corren sobre la gestió de govern, sobre la meva persona, només et demano que dediquis un petit instant a reflexionar sobre aquest escrit i votis en consciència, no influenciat en rumors intencionats.

Un darrer favor, no t’ho guardis per a tu, COMPARTEIX, no tinc res a amagar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>