Home » Municipals » Exigirem criteris tècnics i d’eficiència en la definició de l’ubicació del nou Trueta

Exigirem criteris tècnics i d’eficiència en la definició de l’ubicació del nou Trueta

Des del PSC de Salt estem convençuts que si s’estableix un estudi amb criteris tècnics per la ubicació del Nou Trueta i el campus de Medicina, la seva ubicació serà al costat de l’Hospital Santa Caterina de Salt.

Des del PSC de Salt hem defensat durant tota la legislatura i en tots els àmbits, la ubicació del Nou Trueta i el campus de medicina a Salt per un doble motiu:

En primer lloc per considerar que tal i com ja han recalcat els propis caps de servei de l’hospital Trueta, hi ha “arguments científics, d’oportunitat i de viabilitat en la ubicació i construcció del nou hospital i campus universitari de salut a Salt”, així com “el sentit comú i professionalisme, i la màxima responsabilitat d’ús dels fons públics, evitant els interessos espuris”. Aquest arguments, son els mateixos que hem defensat durant aquesta legislatura, i que han trobat un silenci clamorós per part de l’equip de Torramadé.

En segon lloc, creiem que la construcció i desenvolupament del projecte al costat del Santa Caterina, ajudaria de forma significativa a l’economia saltenca i a crear llocs de treball directes i indirectes que ajudarien a lluitar contra un dels principals problemes de la nostra població: l’atur.

Torramadé i CiU, ja van renunciar a un projecte d’envergadura com era la Comissaria Regional de Mossos d’Esquadra a Salt, renunciant inexplicablement a un conveni signat entre la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Salt que en definia la ubicació al nostre municipi. Ara, es repeteix un altre cop, la manca d’interès de Torramadé en projecte del nou Trueta, que pot venir motivat per falta de lideratge en el seu propi partit, deixadesa o interessos personals del propi Torramadé en que aquest projecte no vingui a Salt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>