Home » Municipals » El compromís dels candidats amb Salt: la llista

El compromís dels candidats amb Salt: la llista


Més enllà de la seva professió o els estudis de les persones que formem la llista dels socialistes, és una llista que forma i ha format part de l’entrellat de la Vila de Salt. Tots els ciutadans de Salt s’hi poden veure representats. Perquè són gent del poble pel poble. És gent que creu en Salt

La trajectòria dels components que m’acompanyaran a la candidatura per a les municipals, certifica el compromís amb Salt com a principal valor dels socialistes. Són persones amb formació acadèmica que aporten capacitat de gestió a l’Ajuntament però, sobretot, capacitat per pensar i aplicar polítiques d’esquerres. Tenim integrants vinculats amb àmbits del sindicalisme i la defensa dels drets de les persones, per exemple, Rosa Buso o Angel García; o l’activisme social, cultural o esportiu de Carles Borrell, Montse Blasco, Salomó Ferrer, Ferran Fernández o Carme Carbó.

Més enllà de la seva professió o els estudis de les persones que formem la llista dels socialistes, és una llista que forma i ha format part de l’entrellat de la Vila de Salt. Tots els ciutadans de Salt s’hi poden veure representats. Perquè són gent del poble pel poble. És gent que creu en Salt.

Tenim també el valor afegit de l’experiència, ja que hi són presents diversos candidats que van assumir àrees de responsabilitat de govern durant l’alcaldia entre 2007 i 2011.

Hem volgut fer una candidatura jove i fresca, amb experiència de govern però també amb coneixement de la realitat social de Salt. Gent formada que poden aportar experiència personal i professional que és essencial per treballar amb coneixement en benefici del bé comú.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>