Home » Salt » L’equip de govern de CiU fa publicitat electoral encoberta amb fons municipals

L’equip de govern de CiU fa publicitat electoral encoberta amb fons municipals

Des del grup socialista estudiem presentar una denúncia contra CiU per haver vulnerat la prohibició d’engegar campanyes municipals durant els dos mesos immediatament anteriors a la data de les eleccions

L’equip de govern de CiU fa campanya electoral encoberta a través de publicitat enganyosa a l’entorn dels avantatges fiscals als propietaris de pisos buits que ha començat a difondre per tota la vila des de fa uns dies. L’Ajuntament ha repartit un full entre les bústies de tots els domicilis de Salt –i ha clavat cartells a totes les comunitats de veïns- en el què fa publicitat de les ordenances fiscals que es van aprovar el mes de gener passat i en les què ofereix una reducció del 50% de l’IBI als propietaris que lloguin pisos a estudiants o els posin a la borsa municipal. Els cartells no adverteixen, però, que aquesta reducció no es podrà aplicar fins el mes de gener vinent.

És l’estil d’aquest govern. Fa uns dies ens acusava de voler enganyar els saltencs i les saltenques i de tenir la gosadia de convocar una reunió amb la ciutadania que tenia l’objecte de parlar dels seus problemes i demanar propostes per redactar el nostre programa electoral. I ara apareix propaganda a les comunitats, una propaganda que a mes de ser enganyosa, contradiu el que està previst a la reglamentació vigent, en allò que fa referència a la propaganda institucional.

La publicitat de l’Ajuntament de Salt anima als veïns a posar els seus pisos a la borsa de lloguer municipal a canvi d’una bonificació de l’IBI, però no adverteix que la bonificació no s’aplicarà en l’impost d’aquest any. El termini per poder acollir-se a aquesta bonificació es va tancar a finals del mes de gener. Qualsevol bonificació en aquest sentit, doncs, no tindrà efecte fins el 2016, si el ple aprova, pels volts de novembre, les ordenances fiscals i aquesta es manté vigent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>