Home » Municipals » Els 10 primers noms de la llista per a les eleccions municipals

Els 10 primers noms de la llista per a les eleccions municipals

Ja tenim els deu primers noms de la llista de les municipals del mes de maig vinent. És una llista que exemplifica l’aposta de futur i la renovació que representa la proposta socialista saltenca. És una llista amb persones de marcada experiència professional i política, i amb una profunda vinculació als diversos àmbits associatius i socials de la vila. El número dos és Joan Martín Puntada.

Hem volgut fer una candidatura jove i fresca, amb experiència de govern però també amb coneixement de la realitat social de Salt. Gent formada que poden aportar experiència personal i professional que és essencial per treballar amb coneixement en benefici del bé comú

CANDIDATURA

Cap de llista. Iolanda Pineda. 39 anys. Advocada. Primera secretària del PSC de Salt, Regidora del 1999 – al 2003. Alcaldessa de 2007 a 2011. Senadora per designació del Parlament de Catalunya per l’Entesa Catalana de Progrés el 2012. Sòcia d’una cooperativa de serveis amb seu a Salt.

Número 2. Joan Martín. 37 anys. Enginyer informàtic, professor de l’escola d’adults de Santa Coloma de Farners. Nascut a Salt i vinculat al partit des del seu ingrés a les JSC.

Número 3. Jasmina Abad. 32 anys. Llicenciada en treball social per la UB. Treballadora social a l’Ajuntament de Girona. Secretària d’Organització del PSC de Salt. Vinculada a entitats com la Fundació Ramon Noguera, Centre Labouré i Càritas Diocesana. Regidora des de fa quatre anys.

Número 4. Soumaya Waez. 29 anys. Va cursar estudis de filologia hispànica i educació social. Regidora des de 2007 amb experiència de govern com a responsable de l’àrea de Joventut, Festes i Lleure. Ha estat també regidora a l’oposició. Treballa al seu propi negoci a Girona.

Numero 5. Mohammed Houri. Economista, màster en assessorament financer per la UPF i Barcelona School of Management. Nascut al Marroc. És delegat d’una oficina bancària. Vinculat al moviment associatiu i president de l’Associació IDEM de Salt que promociona l’intercanvi docent entre Catalunya i el Marroc i fomenta l’atletisme entre els joves saltencs.

Número 6. Rosa Busó. 52 anys. Tècnica administrativa i de recursos humans a l’empresa privada. Ha cursat estudis Administració i Direcció d’Empreses. Membre del Consell Parroquial de Sant Cugat i responsable d’organització i finances del grup de metall d’UGT a Girona.

Número 7. Carles Borrell. 55 anys. Regidor de Cultura 2007-2011. Dissenyador gràfic. Vinculat a entitats culturals i esportives. Fundador de l’Agrupació Fotogràfica de Salt. Va formar part de Kinbedeball, que aquest any va rebre el premi 3 de Març.

Numero 8. Cristina López. 31 anys. Ha cursat estudis de comptabilitat i finances. Treballadora de l’Ajuntament de Girona. Secretària de Cohesió Social i Igualtat de la Federació del PSC de els Comarques Gironines.

Numero 9. David Estévez. 40 anys. Llicenciat en dret i criminologia. Funcionari del Departament de Justícia. Regidor de policia 2007-2011. Monitor de lleure de cases de colònies, grups d’esplai, vinculat a Salt Sardanista i Club de Bàsquet Tres Punts.

Número 10. Montse Blasco. 56 anys. Auxiliar sanitària. Sòcia fundadora del Club d’Hoquei Salt i membre durant anys del Salt Gimnàstic Club.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>