Home » Municipals » Continuem les trobades amb els veïns i veïnes de Salt

Continuem les trobades amb els veïns i veïnes de Salt

Fa uns mesos vaig acceptar tornar a ser la candidata del PSC a l’alcaldia de Salt, i un dels principals reptes era i és escoltar a la ciutadania i conèixer de primera mà quins són els seus problemes i les seves demandes. En fi, posar-me al seu costat, escoltar-los i donar-los suport.

Hem fet enquestes, reunions a nivell personal, trobades per redactar i debatre sobre el programa electoral i, des de fa una setmana, hem iniciat tot un seguit de trobades amb tots els sectors de municipi. Vam començar per una part de la vila i acabarem per l’altre. Volem que tothom que ho vulgui pugui parlar, opinar i ser escoltat.

Volem conèixer totes les situacions i problemàtiques que es donen a la nostre vila, nomes així podrem oferir propostes i solucions als problemes reals dels saltencs i saltenques.

La següent trobada serà aquest dijous 27 de març a les set del vespre a la Coma Cros. Només podrem tenir el Salt que volem amb les teves aportacions i m’agradaria molt que ens hi acompanyéssiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>