Home » Municipals » Les invencions de Gloria Pàmies la desautoritzen per ocupar un càrrec de responsabilitat pública

Les invencions de Gloria Pàmies la desautoritzen per ocupar un càrrec de responsabilitat pública

El nerviosisme de tenir un candidat acusat d’assetjament sexual i imputat per malversació de fons han provocat les acusacions d’haver suplantat la identitat de la regidora per convocar veïns i veïnes a un acte del PSC

Des del PSC de Salt desmentim rotundament les acusacions en les què la regidora de CiU, Gloria Pàmies, acusa el partit de suplantar-li la personalitat i fer trucades en nom seu a ciutadans de Salt convidant-los a un acte de la candidatura socialista. Quan Pàmies va fer aquestes declaracions vam quedar absolutament sorpresos. Les atribuïm a una invenció que, a més de suposar una greu irresponsabilitat, la desautoritza per ocupar un càrrec de representació pública. Es fa també molt estrany que algú pugui donar credibilitat a una invenció d’aquesta naturalesa. Són fets que, si fossin certs, constituirien un cas d’una gravetat extrema. Però el cas és que estem al davant d’una manifestació de la fantasia de la regidora, que fa deduccions a partir de rumors i acusa amb tota mena de detalls rocambolescos. Són detalls, d’altra banda, que si s’hagués entretingut a comprovar i analitzar, s’hauria adonat que són totalment absurds i sense sentit. Des del PSC ens reservem el dret de posar les acusacions difamatòries de Pàmies en coneixement dels serveis jurídics del partit per emprendre les accions legals que consideri oportunes.

Tenim convocat ahir i avui, a la tarda-vespre, dues reunions amb veïns, incloses en el procés de participació a partir del qual elabora el programa electoral. L’equip de campanya ha trucat durant els últims dies a veïns i veïnes informant-los i convidant-los a les trobades. L’acte d’avui està convocat a la Coma Cros i el de demà al Mas Mota. Contràriament al que argumenta la regidora Pàmies –que sosté que els socialistes de Salt vam demanar les sales a última hora- vam tramitar telemàticament les instàncies demanant els espais el dia 10 de març i el dia 11, la Tinença d’Alcaldia d’Atenció a les Persones va resoldre l’autorització d’utilitzar les sales de la Coma Cros i el Mas Mota. Aquesta resolució consta amb data de sortida del dia 16 de març, que és el dia que el PSC va rebre l’autorització per a l’ús de la sala del Mas Mota. La de la sala de la Coma Cros la rebrà el conserge el mateix dia de l’acte, com ja ha estat el cas altres vegades. Per a la convocatòria dels veïns i veïnes, Pàmies ens ha acusat d’haver-li suplantat la personalitat. Les acusacions falses de la regidora Pàmies, descriuen el nerviosisme de CiU a Salt. Creiem que és un nerviosisme raonable perquè el seu candidat està acusat d’assetjament sexual i està imputat en un cas de malversació de fons públics. Entenem que aquestes circumstàncies facin estar incòmodes alguns sectors de CiU a Salt. El comportament de la regidora Pàmies al llarg de la legislatura ha estat dominat per unes formes barroeres i per la persistència en els atacs personals als regidors de l’oposició. És una manera de fer política que no compartim.

Per a la trobada d’aahir a la Coma Cros, des del PSC hem convocat, concretament, veïns del sector del carrer Filadores Teixidores, la Travessia Santa Eugènia i una part del carrer Major. La convocatòria s’ha fet a través de les xarxes socials, una bustiada i, finalment, a través d’una seixantena de trucades telefòniques a persones d’aquest mateix sector que ja havien estat convocades en d’altres ocasions. CiU de Salt, i l’alcalde Jaume Torramadé, creuen que són els únics que estan autoritzats per difondre el seu missatge polític. Què en podem esperar si no permeten que els partits s’instal·lin als espais públics per difondre les seves idees; si tenen problemes amb moviments ciutadans com la PAH; si no s’entenen amb entitats per l’Ateneu; si fan pagar taxes de manera aleatòria per utilitzar equipaments municipals i al mateix temps de tot això utilitzen fons públics per editar un butlletí de propaganda favorable a la seva formació?. CiU utilitza l’ajuntament per fer propaganda electoral, és l’única manera d’explicar que durant tot el mandat ha convocat les subvencions per a les comunitats de propietaris el mes d’agost, i enguany curiosament les convocarà al mes d’abril, un mes abans de les eleccions?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>