Home » Municipals » Volem escoltar-te!

Volem escoltar-te!

Volem que participis en un programa electoral que ens representi a tots. Hem anat fent trobades per sectors per fer un esborrany amb idees i propostes sorgides de cada sector. Tenim un esborrany amb propostes que us volem fer i cal la teva visió per fer un programa per tots els saltencs i saltenques. Ara volem escoltar la teva opinió. Creiem profundament amb la participació ciutadana i la defensem cada dia. Per això et convidem a participar, perquè et volem escoltar.

Per iniciar aquest debat necessari hem organitzat dues trobades. La primera serà aquest dijous 19 a la Coma Cros a partir de les 7 del vespre. L’altre reunió serà el divendres 20 al Mas Mota a partir de les 8 del vespre. Volem escoltar-te i que ens ajudis
a confeccionar el programa electoral i ens agradaria comptar amb
la teva presència, en unes trobades que farem prop de casa teva!

El Salt que volem només és possible amb les teves propostes, PARTICIPA-HI!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>