Home » Salt » El govern a la deriva de CiU a Salt demostra la manca de projecte

El govern a la deriva de CiU a Salt demostra la manca de projecte

Una sèrie de notícies sortides a la llum últimament fan evident que el govern de Jaume Torramadé viatja a la deriva i sense rumb. En primer lloc, fa uns dies vam tenir coneixement de la suspensió indefinida del mercat del dilluns a la tarda. El ple del dilluns passat va aprovar la bonificació d’un sol habitatge llogat a estudiants. Per rematar les bones notícies de la gestió de CiU a Salt, a finals de la setmana passada, vam conèixer l’augment de sol·licituds de beques menjador per al curs vinent.

Tot plegat és una clara mostra de la gran manca de projecte del govern Torramadé, que no només nega les evidències, sinó que no fa res per ajudar als ciutadans que més ho necessiten. Com moltes altres vegades, no fan cas als principals coneixedors de la situació. Per exemple no van voler escoltar als marxants i van promoure no una, sinó dues vegades un mercat els dilluns a la tarda. Un fracàs absolut previsible, que només algun il·luminat pensava que així podia reeixir.

Un altre fracàs previst són les bonificacions al lloguer per a estudiants. En aquest cas si el que prioritzem és la bonificació que rebrà el propietari, sense preveure cap avantatja per al llogater. El que podia passar i era d’esperar és, senzillament, un altre fracàs.

Malauradament hi ha més exemples. El mes de desembre del 2013 es va convocar un ple extraordinari per tractar temes relacionat amb la pobresa, proposat per nosaltres. Un dels temes que vam debatre és la malnutrició infantil a Salt. L’equip de govern de CiU va negar que hi hagués cap problema, ni cap necessitat d’ajudes socials complementàries. El resultat va ser cap proposta acceptada i tots el grups, exceptuant IPS, van votar en contra de les propostes que hi vam presentar. Un any després el govern de l’alcalde Torramadé fa bandera que 596 alumnes que dinen a l’escola ho fan gràcies a beques i la majoria gratuïtament. Així doncs no entenem de què presumeix Torramadé. Tenim o no tenim problemes a Salt? Potser el problema era que la proposta era nostra i per això no la van voler acceptar. Un cop més la realitat constata que el govern de Torramadé no té ni projecte, ni idees, ni capacitat, ni voluntat d’ajudar als ciutadans de Salt. CiU queda un altre cop en evidència, fent passar els interessos partidistes per sobre de les necessitats dels saltencs i saltenques.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>