Home » Salt » No és més net qui més neteja, sinó qui menys embrut

No és més net qui més neteja, sinó qui menys embrut

La neteja a Salt està empitjorant. Hi ha dos factors agreujants: l’alta densitat de població en alguns sectors, incloent-hi la manca de consciència ciutadana i per altre banda els efectes de les retallades econòmiques del govern de CiU al servei de neteja. Això fa que aquest servei sigui del tot insuficient.

En el vídeo podeu veure els testimonis de veïns de la nostra vila que pateixen aquest problema. No és un cas aïllat, sinó una qüestió generalitzada.

Les conclusions són prou clares, l’Ajuntament de Salt es guia per criteris econòmics enlloc de millorar la vida als saltencs i saltenques. Prioritza qüestions econòmiques per sobre donar un servei públic.

Per exemple s’han estalviat despeses que representen col·locar senyals informatives de reforç per informar sobre la prohibició d’aparcar per poder netejar els carrer. En canvi han augmentat considerablement les sancions provinents de la grua municipal, que retira els cotxes que permeten fer la neteja.

Els nostres carrers, l’entorn de les àrees de recollida i els propis contenidors són bruts. Alguna cosa falla. Cal revisar el model i tornar ha dotar-lo d’unes eines que permetin un bon servei per a la ciutat i els ciutadans. Que incorpori un control extern de la gestió. En definitiva, a Salt falta un servei eficaç i de qualitat. Estem d’acord en que l’estalvi és important, però sempre l’ha d’acompanyar una bona gestió i un bon servei. Aquest és el Salt que volem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>