Home » Salt » Que el llegir no ens faci perdre l’escriure

Que el llegir no ens faci perdre l’escriure


Aquesta setmana ha aparegut a la premsa un reportatge sobre el projecte “Passadissos nets, passadissos segurs”. Qualsevol acció que serveixi per millorar la seguretat sempre és important i comptarà amb el nostre suport, però en cap cas ha de servir per deixar de fer d’altres accions. Les sensacions no són bones, ni de bon tros, la ciutadania no percep una millora en la seguretat. Cal doncs no abaixar la guàrdia. Calen polítiques més actives i globals que la ciutadania rebi com una millora global de la seguretat al municipi.

Diumenge passat van aparèixer, al parc Monar de Salt, tot un seguit de cotxes amb els vidres trencats. Una mostra més de la inseguretat i del vandalisme que patim a Salt. No n’hi ha prou amb les comunitats, si es mantenen els robatoris als interiors de vehicles, les estrebades al carrer  o els robatoris en domicilis fora de l’àmbit del projecte. Hem de plantejar la seguretat en un àmbit més global. Millorar-la a tota la vila. A les comunitats si, però a la resta del municipi també.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>