Home » Salt » Vine a explicar-nos el Salt que vols!

Vine a explicar-nos el Salt que vols!

Des del PSC tenim moltes ganes i idees per millorar Salt, però volem que siguin una vila de tots i per a tots. Així que no el podem fer sols, et necessitem. Creiem que s’ha acabat l’època de les polítiques d’aparador, que es prenen pensant més en el lluïment que en la utilitat real. Volem una nova manera de fer política transparent, propera la ciutadà i participativa.

Per aquest motiu volem conèixer les teves opinions i propostes. Volem que ens ajudis a confeccionar el programa electoral, que hi posis el teu granet de sorra i que puguis considerar la nostre proposta com a teva. Ens falten propostes concretes als barris, a la neteja, a la convivència, a la cultura, al lleure, al comerç, a l’habitatge, a la seguretat, a la promoció econòmica de la vila,… Sabem que tens idees interessants i que farien de la nostra vila un lloc millor. Amb la teva ajuda ho aconseguirem!

Per això et convidem a participar a les trobades que farem els propers dies 22 i 29 de gener i, 5 i 12 de febrer al Local del PSC-SALT. Vine a explicar-nos les teves idees i propostes sobre Salt, nosaltres t’escoltarem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>