Home » Salt » Salt és lloc d’oportunitats i la universitat és una oportunitat per Salt

Salt és lloc d’oportunitats i la universitat és una oportunitat per Salt

A la vila de Salt, actualment, ja som un referent universitari a les comarques gironines. Tenim un pol de coneixement, d’educació i de cultura, que atreu a gent d’arreu. Això és possible gràcies a la presència de quatre centres universitaris a Salt: la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES), l’Escola de realització d’Arts Multimèdia (ERAM) i la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED).

La universitat és una potent eina de transformació per la nostra vila i hem d’aprofitar aquesta oportunitat. Tots podem recordar què va suposar la implantació de la Universitat de Girona. La universitat ha de formar part de l’ADN de Salt i aprofitar les oportunitats que representa. La universitat no aporta només estudiants, professors, coneixement i saviesa,… Sinó també activitat econòmica pels serveis que s’han d’oferir i sortides professionals pels nostres joves, estudiants als nostres carrers i un canvi social als nostres habitatges.

A Salt hem d’aconseguir estudiants universitaris que visquin i convisquin a Salt, que coneguin les nostres realitats, costums, el nostre medi natural i els nostres serveis. Que formin part de Salt i l’apreciïn. Per fer possible aquesta realitat, l’Ajuntament ha ser un veritable eix vertebrador que aporti totes les eines necessàries perquè així sigui. Si som capaços d’unir esforços assolirem el nostre gran objectiu, ser referents en el món universitari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>