Home » Salt » Una ciutat on viure i conviure

Una ciutat on viure i conviure

Salt ha de convertir-se en una ciutat on viure i conviure. Aquesta és la idea que tenim pel municipi des del PSC. Volem que sigui un lloc on ciutadans i ciutadanes tracin llaços més enllà dels veïnals. Per fer-ho creiem primordial crear espais urbans de trobada facilitant els projectes culturals o esportius, creatius o associatius. Estem plenament convençuts de la importància de la producció cultural o creativa en el món actual. El centre de Salt ha de convertir-se en un lloc urbà on trobem cultures diverses, la del teatre per suposat, però també hi hem de crear espais per altres , com la de l’esport, la de la pintura, la dels jocs,  la de la moda o la de l’emprenedoria. Crear sinergies, entre tots i totes, per tenir una ciutat de ciutadans i de ciutadanes compromesos amb un projecte comú engrescador.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>