Home » Salt » El procés de participació de la Coma Cros

El procés de participació de la Coma Cros

El PSC de Salt es compromet a respectar els acords de consens que surtin del procés de participació de la Coma Cros.

El PSC de Salt, es compromet amb la participació ciutadana per com a eina ciutadana i per tal de potenciar les entitats del municipi.

“Salt no pot deixar passar aquesta gran oportunitat que ens brinden les entitats saltenques, que un cop mes ens demostren que son el veritable motor social i cultural del municipi, ara es el moment i hem d’aprofitar-ho, no es podem permetre el luxe de llençar per la borda una feina de molts mesos, deixem-nos d’egos personals i partidismes i tots a una remem junts per tal que l’ateneu de la Coma Cros sigui una realitat, no podem deixar passar aquesta oportunitat.”

La candidata  a l’alcaldia Iolanda Pineda, vol fer ferm el seu compromís amb la participació afirmant que allò que surti consensuat de les entitats Saltenques en la gestió de l’Ateneu de la coma Cros, serà respectat i assumit per l’ajuntament  a partir de la propera legislatura.

La pròpia Agrupació Local del PSC-SALT, va pales aquest compromís, donant suport al procés i presentat al registre de l’Ajuntament , com moltes altres entitats saltenques aquesta demanda.

“No tot es blanc o negre, també existeix tota una gama de grisos i amb bona voluntat, per part de tots, hem de ser capaços de trobar-hi l’encaix.”

“No ens podem deixar perdre doncs aquesta oportunitat, la nostre ciutadania no ens ho perdonaria. “

El nostre compromís del PSC de Salt va mes enllà del procés participatiu de la Coma-Cros i es completa amb el compromís a dotar de les eines que siguin necessàries per tal que el Consell de Ciutat, sigui el principal garant no només del procés de la Coma-Cros com de tots els que es puguin dur a terme al municipi, siguin a iniciativa municipal o de la pròpia societat. El procés de l’Ateneu de la Coma Cros, ha estat un exemple de respecte a la pluralitat i obertura, on el PSC com a partit polític no ha volgut en cap moment vehicular,  ja que en la no interferència política precisament s’ha de cercar el seu respecte a la pluralitat i cal cercar en aquest punt de no ingerència i de respecte els marcs de diàleg transparent i sincer.

“Salt ha d’enfortir i potenciar les seves entitats”, i això es una decisió política que  Iolanda Pineda assumeix com un dels seus compromisos amb la ciutadania saltenca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>