Home » Salt » EL PSC ES QUEDA SOL DEFENSANT UNA CAMPANYA DE PROMOCIÓ DE L’ESCOLA PÚBLICA DE SALT

EL PSC ES QUEDA SOL DEFENSANT UNA CAMPANYA DE PROMOCIÓ DE L’ESCOLA PÚBLICA DE SALT

El passat dijous, 26 de juliol vam celebrar un ple extraordinari d’educació. Aquí teniu un petit tast de com va anar a través de la nota de premsa que vam enviar als mitjans de comunicació després del ple.

En el ple extraordinari d’educació celebrat avui a Salt s’ha acabat aprovant per unanimitat la moció sobre la continuació de Pla Estratègic Educatiu de Salt 2009-2013.

D’altra banda la moció sobre la taula de planificació del equipaments educatius ha estat desestimada. La moció proposava tornar a reunir aquesta taula amb representació de tècnics, agents educatius i grups polítics amb representació al ple per tal que es pogués preveure els millors els solars per cedir-los a la Generalitat per tal de poder construir els centres educatius. En aquesta mateixa moció es demanava que la Generalitat abordi a Salt en un pla plurianual les obres de reforma dels centres educatius del municipi, i cedir un espai municipal a les Naus Guixeres de la Coma Cros a la Generalitat perquè adeqüi com a Escola d’Adults.

Així mateix s’ha deixat sobre la taula dues mocions en pro d’arribar a un consens entre totes les forces polítiques. Les mocions són per la que se sol•licitava a la Generalitat l’Estabilitat de les plantilles de professors a Salt i la moció instant a la Generalitat a la creació d’un Pla d’Escolarització Únic Urbà per tal de fer una distribució més justa dels infants amb necessitats educatives especials, amb risc d’exclusió social entre els municipis de l’àrea urbana de Girona.

Finalment, la moció per tal que l’Ajuntament liderés i coordinés una campanya de promoció de l’escola pública de Salt ha estat desestimada amb el vot a favor del PSC, amb l’abstenció del IpS i PxC, i el vot negatiu de CiU i els dos regidors no adscrits. Amb aquesta moció es pretenia que l’Ajuntament, amb els equips directius, AMPAS, coordinés una campanya per la promoció de l’escola pública de Salt i que l’Ajuntament habilités una partida pressupostària al 2013 per tal de poder fer front a les despeses que se’n poguessin derivar. Aquesta moció es tractava de promocionar una bona imatge de l’educació pública a Salt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>