Home » Salt » Benvinguts

Benvinguts

Sembla que Ryan air tornarà a Girona. El Partit dels Socialistes no pot fer més que felicitar-nos de que torni. Bé, sí que podem fer més. Donem la benvinguda al grup de partits polítics que defensen el nostre aeroport – una peça clau de les nostres infraestructures comarcals per al futur – a Convergència i Unió. Els ha costat uns mesos, han necessitat unes eleccions pel mig, però finalment ho han fet. Benvinguts.

Ara només necessitem que aquest acord que només ens garanteix 3 milions de passatgers arribi, en el menor temps possible, a recuperar aquells 5’5 milions que van fer de l’aeroport un element cabdal en l’economia de les nostres comarques. Hem de rendibilitzar l’esforç fet pel govern socialista, la inversió de 130 milions d’euros en modernitzar unes instal·lacions que no s’acordaven amb el que volien ser les comarques gironines ara i en el futur. Hem de procurar que els 30 milions d’euros previstos en els propers anys no desapareguin sota la dalla terrible de la dreta. Però de moment avui només ens felicitarem per que s’ha redreçat una situació que calia reparar. Avui només una paraula, benvinguts. Benvinguts on ja érem tots.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>