Home » Política » L’Aeroport de Girona

L’Aeroport de Girona

 L’aeroport està en un procés difícil, on la companyia Ryanair ha reduït a la meitat el nombre dels vols, a causa de la mala negociació portada a terme per la Generalitat de Convergència i Unió. En aquest sentit, lamento que el Partit Popular, com a partit a l’oposició, fins ara només s’hagi limitat a criticar tot el que ha aportat el govern en infraestructures a favor de Girona i s’hagi dedicat a posar pals a les rodes sense presentar cap alternativa ni solució davant la situació. M’agradaria que el senyor Millo, el candidat a les eleccions del pròxim 20 de novembre per al Partit Popular, argumentés o bé posés algunes solucions sobre la taula enlloc de criticar o simplement dir el que ja s’ha dit. Nosaltres vam convertir l’aeroport de Girona en referència a l’Euroregió, on hi van arribar a viatjar fins a 5 milions de passatgers. Sabem la importància que té l’aeroport de Girona. És un dels motors notables de dinamització econòmica del territori i connecta les comarques gironines de forma directa amb la resta d’Europa. Nosaltres treballem perquè aquests sectors, els que potencien el nostre entorn natural i generen ocupació, segueixin sent part de la marca que defineix Girona. Nosaltres pensem que no és productiu ni raonable retallar els motors de creixement i de progrés.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>