Home » Salt » Una carta a El Punt

Una carta a El Punt

Avui ha aparegut una carta a El Punt a la secció El Lector escriu de Jordi Arbonès. Li dono les gràcies per les seves paraules amables i us l’adjunto per si és del vostre interès.

Carta una alcaldessa, Jordi Arbonès

No ens coneixem. Escric aquestes notes per dir-te una cosa concreta: ets valenta. Iolanda, m’explico: ets la primera persona que malgrat les maltempsades del destí –que són moltes, s’enfronta amb l’horror– remuntes per damunt de l’impossible. L’impossible no existeix i cada vegada que et trobes en una situació més complicada, revifes gràcies a un discurs tan senzill com el de l’humanisme. M’agrades perquè ets una persona que, coneixent les penes i les virtuts del teu poble, ets fidel a unes idees bàsiques i senzilles. Malgrat les controvèrsies –ser focus de mil coses, estar assenyalada per la premsa–, t’imagino i et veig sencera i sense defallir; aguantes ferma i fent veure que res no és tan terrible com s’explica món enfora. T’estimes Salt. Salt no és ni Marsella ni cap barri de París, ni tan sols s’assembla a cap població de la França en la qual s’hi cremem cotxes cada any –cerimònies anticapitalistes i desesperades. Allà els problemes són d’un altre calada i vénen dats a partir d’una altra qüestió –colonialisme resclosit–; de tota manera, em sembla que hi ha algú que intenta extrapolar-ho aquí, vigila, alcaldessa, potser el que passa a Salt no és solament una qüestió de delinqüència. Pot ser que hi hagi gent que barrina en contra de vosaltres –de tots. Res no passa per casualitat. Un petó, Iolanda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>