Home » Catalunya » El Congrés eurollatinoamericà Urbsocial

El Congrés eurollatinoamericà Urbsocial

El Congrés eurollatinoamericà Urbsocial, que aquest any reflexiona sobre la immigració i la pobresa com a problemes globals amb afectacions locals, i que se celebrarà a Sitges els pròxims 20, 21 i 22 d’octubre, ha tingut a bé convidar-me en una taula amb la secretària d’Inclusió Social de Quito, Equador.

L’esdeveniment reunirà uns cinc-cents assistents i una cinquantena d’aportacions. Entre les quals destaquen les de Carlos Mesa –expresident de Bolívia;  de Claudia Serrano –exministra de Treball i Previsió Social de Xile; o del viceministre del Salvador, Juan José García. A l’actualitat, la política en bona mesura és saber aportar solucions a situacions complexes com el govern de la diferència.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>