Home » Reflexions » Benvinguda

Benvinguda

Les noves tecnologies són cada vegada més necessàries en el nostre dia a dia, perquè ens ofereixen noves possibilitats, en especial, per estar en contacte amb les persones. Ara, és cada vegada més difícil concebre la feina i la vida personal sense un mòbil, un ordinador, Internet o, perquè no?, un bloc.

La utilització d’aquestes noves eines és interessant en política perquè permet estar més a la vora de les persones, poder explicar a molta gent una idea o un nou projecte, compartir reflexions i iniciar un diàleg amb tots els ciutadans i ciutadanes que ho vulguin.

Crec que un dels grans avantatges d’escriure en un lloc on moltes altres persones et poden llegir, és l’oportunitat de compartir idees, comunicar il·lusions noves i de poder debatre sobre temes que ens interessen com a gent de Salt.

Aquest bloc no té més pretensió que compartir, amb tothom els que vulgueu llegir-me, pensaments sobre temes que estan succeint, reflexions de futur o propostes de canvi i de progrés. Benvinguts tots i totes, vingueu d’on vingueu. El meu nom és Iolanda Pineda i m’agradaria que Salt fos un poble on tothom hi pogués viure bé. Aquest és el meu principal objectiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>